top of page

Møbelverksted og entreprenør i samme hus.

Vi løser både store og små utfordringer, og gir deg de gode løsningene.

Møbelverkstedet.

Hjertet i maskineriet.

Vårt innrednings og møbelverksted har bred kompetanse innen spesialinnredninger, skranker, bokhyller, trapper, kjøkken, bad og garderobe. Her lager vi kvalitetsmøbler.

Alt av tradisjonelle og moderne møbler.

Vi har erfaringen og kvaliteten som skal til for å levere møbler til dine prosjekter. Vi har et bredt nettverk av leverandører, og er eksperter på plasstilpassede møber. Byåsen Trevare har sterke tradisjoner, og leverer møbler i verdensklasse.

CNC-Fresing

Vi utfører cnc-fresing på alle møbler og produksjoner der det er hensiktsmessig. AutoCAD tegninger produserers og legges inn i maskinen slik at vi oppnår en uovertruffen nøyaktighet i vår produksjon av plasstilpassede møbler. 

Trappespesialisten

Er du på jakt etter en spesiell og tilpasset trapp så er Byåsen Trevare et godt valg. Vi designer og produserer trapper etter dine ønsker og behov.

Leverer til både private og offentlige prosjekter

Vi leverer til både private og offentlige prosjekter. Vi er også underleverandør til store entreprenører som NCC, Skanska, Veidekke, Ruta Entreprenør og Hent.  Ta kontakt med oss så ser vi hva vi kan kan gjøre for deg på ditt neste prosjekt. 

Vi tilpasser oss til dine ønsker.

Sammen finner vi de gode løsningene.

Vi har ekspertisen og erfaringen som skal til for å løfte ditt neste prosjekt opp til neste nivå. Sammen finner vi de gode løsningene, og skaper elegante og funksjonelle resultater som overrasker. 

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på, vi står klare for å hjelpe deg i prosessen videre.

Entreprenøren.

Mesterlige løsninger.

Vår tømreravdeling har lang erfaring og kompetanse innen bygging av arkitekttegnede boliger. Boliger med høy standard, med tilpassede spesialløsninger, utført i samarbeid med arkitekt, byggherre og vårt møbelverksted.

Vi tar jobben som hovedentreprenør.

Byåsen Trevare AS påtar seg totalentrepriser og har samarbeidsavtaler med dyktige håndtverkere innen alle faggrupper. Vi benytter kun egne fast ansatte. Vi leier ikke inn tilfeldig arbeidskraft, dette sikrer oss kontroll over kvaliteten på våre prosjekt.

Meget gode samarbeid med arkitekter.

Gjennom vår lange erfaring med byggprosjekter har vi skaffet oss meget gode kontakter i arkitektbransjen, og dermed utviklet meget gode samarbeidsavtaler med flere arkitekter. Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg å skape ditt drømmeprosjekt. 

Alle relevante godkjenninger og sertifiseringer

Vi tar yrket vårt på alvor, og har sørget for å ha alle godkjenninger i orden. Under ser du våre sertifiseringer. Trykk på de for å lese mer.

godjkent_for_ansvarsrett_logo.png
mesterbrev_BW.png
wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-ensfarget-hvit.png
AAA_Kreditt.png

Sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift

Miljøfyrtårn er en sertifisering der bedriften må tilfredsstille en rekke krav. Det må vises til HMS-arbeid som fungerer i praksis. Videre skal ansatte være godt orienterte om miljøarbeidet i egen virksomhet, og delta i arbeidet med å gjøre bedriften mer miljøvennlig. 

Vi er din
perfekte partner.

Kvalitet og Erfaring.

Vi har kvaliteteten og erfaringen som skal til for å løfte ditt prosjekt opp på neste nivå. Vi sørger for at samarbeidet går knirkefritt, og tar alt ansvar i prosjektarbeidet. 

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på, vi står klare for å hjelpe deg i prosessen videre.

bottom of page